Már csak egy kis kiegészítő hiányzott

Az én férjem a legjobb a világon! Persze ezt biztos vagyok benne, hogy nagyon sok nő elmondja, de én tényleg így is érzem. Egészen egyszerűen a legjobb barátok vagyunk vele úgy, hogy közben hihetetlen nagy szerelem lángol közöttünk, és hogy ha bárki erre most csóválja a fejét és azt mondja, hogy biztosan nem igaz, nem tudom érte hibáztatni, mert ha nem én érezném ezt az egészet és nem én élnék ebben a kapcsolatban már közel egy éve, valószínűleg én sem hinném el. Ő viszont érzem hogy hihetetlen módon szeret, figyelmes, figyel rám kitüntetett helyem van az életében, megkülönböztetett módon figyel rám és kommunikál velem, máshogy mint akárki mással, és apró meglepetésekkel, figyelmes dolgokkal bearanyozza a mindennapjaimat.

Sosem voltam az a nő, aki szeretett meglepetéseket vagy ajándékokat kapni, és sokáig nem értettem, hogy miért, majd rá kellett jönnöm, pont általa, hogy azért, mert bizony koránt sem mindegy, hogy az ember milyen ajándékot kap és milyen meglepetés éri. Ő mindig nagyon személyre szóló dolgokkal lep meg, koránt sem az ár számít ezekben a kis figyelmes ajándékokban, hanem az, hogy besegít valami olyan dologba, amit én szeretnék, ami nekem nagyon tetszik, vagy amivel hiába igyekeztem nem haladtam egyedül.

A legutóbb például arra figyelt fel, hogy hiába, hogy megvettem a legújabb edzőtársamat, egy apple watch órát, nem igazán tudom a sportra használni, hiszen szövet szíjjal vásároltam, mert nagyon megtetszett, de azzal edzeni valami borzalom, így szükségem van egy szilikon szíjra. Valamelyik nap pedig egy kis kedves doboz várt az étkező asztalon mikor haza értem, és nem volta benne más, mint egy új apple watch szíj. Ezek a kis figyelmességek azok, amik azt mutatják az ember számára, hogy fontos, és hogy folyamatosan figyelnek rá. Nem is kell több én azt gondolom! Nekem legalábbis biztosan nem.