Legújabb szerzeményem

Persze az ember tudja, hogy vezetés közben csak és kizárólag az utat éri meg figyelni, és nem ildomos játszani a veszéllyel amit mondjuk egy telefon nyomkodása rejt magában, de hát számtalanszor előfordul az ember életében, hogy rohanás közben muszáj egy-egy telefont elintéznie, és persze én is mindig kihangosítom a készüléket, de sokszor mégis nagyon nehézkes így a telefonálás, hiszen nem volt egészen idáig autós telefontartó a kocsimban.

Számtalanszor gondoltam már rá, hogy kellene egyet rendelnem, hiszen nagyon sok ismerősöm ajánlotta, és már konkrét fajtát is mondtak nekem a baseus kínálatából, de egyszer sem vettem ezidáig rá a fáradtságot, hogy valóban rendeljek egyet. Most azonban hogy megérkezett és elkezdtem használni, nem is tudom, hogy idáig hogy lehettem ennyire buta, hogy enélkül vezettem.

Nagyon sokat használom ugyanis a gps-t a telefonomon, és annak a használatához is elengedhetetlennek tartom most már ezt a kis baseus autós telefontartót, hiszen rendkívüli módon megkönnyíti az útvonal követését és a gps használatát is, nem beszélve arról, hogy kihangosítva akár teljesen szabályosan is tudok most már telefonálni vezetés közben, és tény, hogy sokkal nyugodtabb és kényelmesebb így a dolog, hogy nem kell kézben tartani közben a telefonomat.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha eddig gondolkodott rajta, mindenképp rendeljen egyet, mert én sem gondoltam, hogy ennyire mérhetetlen módon meg fogom szeretni a használatát, és hogy ennyire megkönnyíti a dolgomat vezetés közben. Ezen túl pedig nagyon ajánlom a baseus márkát, mert tartós, jó minőségű termékei hosszú távon segítik az ember életét, és ez bizony igaz erre a kis telefontartóra is, hiszen az egyik barátom már több éve ugyanazt használja, és még semmi baja. Biztos vagyok benne, hogy az egyik legjobb amit jelenleg lehet kapni a piacon.