Egy egyszerű megoldás

Bizonyára nem csak én hallgattam ezer és egy helyről annak idején, hogy gyereket vállalni mennyire nehéz dolog, és hogy igazság szerint amikor a gyere megszületik, onnantól az ember akár búcsút is mondhat a pihenésnek és az éjszakai alvásnak. Én is nagyon sokszor meghallgattam ezeket az intelmeket, és mint azt gondolom mindenki más is, én is eldöntöttem, hogy az én családomban ez máshogy lesz, és persze az én gyerekem is rácáfolt erre. Ő ugyanis ha lehet ilyet mondani, azt gondolom, hogy minden más gyerek rossz alvásától is durvább alvásnélküliséget produkál minden egyes éjszaka. Persze ennek hatására reggel iszonyatosan nehezen kel, és egész nap nyűgös.

Ebből is láthatom, hogy nem igazán tesz jót ez a szervezetének, vagyis ő igazság szerint igenis szeretne aludni, csak valamiért nem tud. El is kezdtem olvasgatni ebben a témában, és azt találtam, hogy valamilyen hiány lehet a szervezetében, és persze a folyamatos nyugtalanság és a túl fáradt állapot sem igazán segít már ezeken a szituációkon.

Az egyik barátnőm pedig azt javasolta, hogy próbáljak a gyógynövények világa felé fordulni, mert nagyon sok esetben a természetes anyagok olyan nagy hatást gyakorolhatnak a gyerek szervezetére, persze gondos válogatással, hogy teljesen meg is tud szűnni ez a fajta rossz alvó állapot. Ezen felbuzdulva pedig azonnal rendeltem is egyet a szivarvanynaturvilag oldaláról a herbatea kínálat közül, hiszen kifejezetten az alvás segítésére találtam egy gyerekeknek összeállított herbatea változatot. Azt kell mondjam, hogy életem egyik legjobb döntése volt az, hogy ezt a teát megrendeltem és odaadtam a gyereknek. Semmi szintetikus dolgot vagy gyógyszert nem tartalmaz ugyanis, azonban a gyógynövények annyira megteszik hatásukat, hogy a gyerek azóta tökéletesen alszik éjszaka. A nappalok pedig így kiegyensúlyozottak és jókedvűek nála, és persze nálunk is, hiszen így mi is sokkal többet tudunk pihenni az éjszaka során.