Új szolgáltató a csapatban

Nem olyan régen eljutott oda a vállalkozásom, amiről már a kezdetekkor álmodoztam, hogy nem csak azzal kell minden nap foglalkozom, hogy menjen szépen és simán a munka, a folyamatos növekedés biztosítva legyen, és folyamatosan tudja ledolgozni a vállalat azt a hitelt, amit fel kellett vennünk azért, hogy meg tudjuk alapítani a céget, hanem bizony már ki tudok maradni a mindennapi feladatok irányításából, és tudok olyan projektekkel foglalkozni, amik biztosítják és gyorsítják a folyamatos növekedést és kialakítja a munkavállalókban a megbecsült érzést.

Az egyik ilyen például most egy céges telefon flotta bevezetése, hogy az alkalmazottak ne a saját telefonjukat használják folyamatosan a mindennapi munka során, hanem egy céges készüléket tudjon mindenki igénybe venni, akár magán célja is, hiszen korlátlan előfizetést kap mindenki a készülékhez. Ehhez mérten a munkavállalók nem is tudták hirtelen kifejezni az örömüket, és azt láttam rajtuk, hogy el sem hiszik, hogy a cég tényleg ad nekik egy ilyen ajándékot, és nem méri, hogy mire használják, mikor, milyen célra mennyit telefonálnak, vagy épp a netet mire használják, és ettől iszonyat motiváltak lettek, és jókedvűek.

Persze ehhez szükségünk volt előzetesen egy olyan csapat felkeresésére is, aki tud segíteni, ha véletlen egy-egy készülék meghibásodna vagy sérülne, hogy gyorsan meg tudjuk javíttatni a készülékeket, de ehhez is kaptunk segítséget egy partner cégünktől, akik már évek óta az iszereles csapatával dolgoznak együtt, és meleg szívvel ajánlottak a szolgáltatásukat. Fel is kerestük őket, és most már én is biztos vagyok abban, hogy hosszú távon is tökéletes segítséget fognak tudni adni nekünk is. Így teljes a kör, és így lesz tökéletes ez a projekt, amihez hasonlókat remélem még nagy számban fogunk tudni bevezetni a cég életébe.